Akil Portakal'ın Jürisi Yılmaz Erdoğan!

51. Altın Portakal Film Festivali'nin tanıtımı yapıldı. Antalya Belediyesi AKP'ye geçince festivalin jüri başkanlığı akil adam yönetmen Yılmaz Erdoğan'a verildi. Erdoğan, "bu yıl az insanı kızdırmaya gayret edeceğiz" dedi.

Abone ol

51'incisi düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin tanıtımı yapıldı. Festival, bu yıl AKP'li belediye tarafından düzenlenecek.

10-18 Ekim günleri arasında yapılacak olan festivalin tanıtımına çok sayıda davetli katıldı. Festivalin Jüri başkanlığını yapacak olan, AKP'nin akil adamı Yılmaz Erdoğan da geceye katılan isimler arasındaydı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Menderes Türel "festivalde gelenekten geleceğe uzanıyoruz" dedi.

Festival direktörü olan Elif Dağdeviren, festival hakkında yaptıkları çalışmaları anlattı.

Jüri başkanı olacak Yılmaz Erdoğan'ın konuşması ise dikkat çekiciydi. Erdoğan, "çok az insanı kızdırmaya gayret edeceğiz" dedi.

Bu yıl ki festivalde bir değişiklik de yapıldı. Festivalin 51. Yılında 1964 yılında verilen ilk ödülün modernize edilmiş halini basın mensuplarına tanıtıldı.

ulusalkanal.com.tr

Prof. Sencer Divitçioğlu hayatını kaybetti Gündem Soma'da tren kazası:3 ölü Gündem Adliyeye sevk edildiler Gündem Yine Soma yine skandal! Gündem