Vatan Partisi İzmir'den HEPAR ziyareti

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı milletvekili adaylarıyla birlikte HEPAR İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yapılan ziyarette HEPAR'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i desteklemesi konuşuldu.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu, Vatan Partisi MKK Üyesi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Hülya Yarbuz, Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Erdem Şahin ve TLB Genel Sekreteri 2. Bölge Milletvekili Adayı Birkan Burkan, HEPAR İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yapılan ziyarette Cumhurbaşkanlığı seçimi ve HEPAR'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dr. Doğu Perinçek'in adaylığını desteklemesi konuşuldu.

'HDP'YE KARŞI ALDIĞIMIZ TAVIRDA HEPAR İLE BİRLİKTEYİZ'

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu, HEPAR Kurucu Başkanı Osman Pamukoğlu'nun Vatan Partisi'ni desteklemesinden onur duydukları için HEPAR İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ettiklerini söyledi. Yapılan ziyarette Mutlu, "HEPAR ve bizim dışımızdaki diğer partiler, sekiz milyon Kürt vatandaşımızın oyunu almak için HDP meclise girsin diye açıklamalar yapıyor. Kendisini 'aydın' diye tanımlayan kişiler de bu desteğin içerisinde yer alıyor. Bu kesinlikle Kürt kökenli vatandaşlarımıza yapılan bir hakarettir" dedi. Mutlu, HDP'ye karşı alınan tavırda HEPAR ile birlikte oldukları için memnun olduklarını ifade etti.

'TÜRK ORDUSU'NUN APOLETLERİ SÖKÜLEMEZ'

Mutlu, İsmail Metin Temel'in apoletlerini sökeceğini söyleyen İnce'nin tutumu hakkında Afrin'de büyük başarılar kazanmış bir komutanın apoletlerini sökmenin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Mutlu, "TSK'nın 31'inci ve 33'üncü maddelerine göre bir rütbeli subay 1 yıl ceza aldıysa ancak subayın apoleti sökülebilir. Muharrem İnce, yargıç değildir. Aynı zamanda apoletler KHK ile sökülebilir. Buna rağmen İnce KHK'ları kaldıracağını söylüyor" dedi.

'HDP KAPATILACAK DİYEN TEK PARTİ, VATAN PARTİSİ'

HEPAR İzmir İl Başkanı Ali Adıgüzel ise "Ziyaretinizden çok memnun olduk. Vatan Partisi'ni desteklemekten biz de onur duyuyoruz. Siyasi iktidarımız bire bir örtüşüyor. Diğer partilere bakıldığında HDP kapatılacak diyen, PKK silahla bitirilir diyen tek parti Vatan Partisi. O yüzden, sizinle birlikte yürümek bizim için bir onurdur. Hep birlikte hükümet olacağız. Bizim onlardan en büyük farkımız ise mücadele, heyecan ve inanç" diyerek aynı yolda yürüdüklerini söyleyerek Vatan Partisi'ne başarılar diledi. Adıgüzel, Vatan Partisi'ni seçimde örgütlü olarak destekleyeceklerini ve HEPAR İzmir İl Başkanlığı olarak HEPAR Kurucu Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun aldığı kararı sorunsuz biçimde uygulayacaklarını da ifade etti.

Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Erdem Şahin de konu ile ilgili olarak "Vatan Partisi ve HEPAR'ın yaptığı birlik, milli hükümetin ilk adımıdır. Milli hükümet, Türkiye'nin milli birlikleri ile kurulur. Sistem, milli hükümetin kurulmasından korkuyor" dedi.

YPG/PKK ev ve arazileri yakıyor Gündem 'Bahçeli'nin hedefinde Türkeş var' iddiası Gündem Vatan Partisi’nden Hasbahçe Parkı’na akşam ziyareti Gündem Vatan Partisi 'Alo Müşahit Hattı'nı kurdu Gündem