Öncü Gençlik üniversitelerde Mehmetçik'e sahip çıktı

Türk ordusu, ABD ve piyonlarıyla kararlılıkla mücadele ederken, üniversiteler de vatansever gençlere emanet... Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri, Türkiye'nin dört bir yanında, üniversiteleri “Mehmetçik’e katil deme özgürlüğü yoktur” manşeti ile çıkan Aydınlık gazetesi ile donattı.

Abone ol

Vatan Partisi Öncü Gençlik üyeleri Vatan Savaşı veren Mehmetçik'e Türkiye'nin dört bir yanında destek oluyor.

Türk Ordusu Amerika ve desteklediği terör örgütlerine karşı kararlılık ve başarıyla mücadele ederken, Öncü Gençlik'te üniversitelerde terör destekçilerine göz açtırmıyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nde terör örgütü destekçisi öğrencilere ilk yanıt Öncü Gençlik’ten gelmişti.

Öncü Gençlik üyeleri şimdi de Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitekeri Türk Bayrakları ve Mehmetçiğe destek afişleriyle donattı.

Vatansever gençler “Mehmetçik’e katil deme özgürlüğü yoktur” manşeti ile çıkan Aydınlık gazetesinin ilk sayfasını Türkiye'nin her yerinde, üniversitelerde panolara asarak öğrenci ile buluşturdu.

Üniversiteleri tek tek dolaşan gençler, kantinlerde yaptıkları duyurularla terör örgütlerine karşı savaşan Mehmetçiğe sahip çıktı.

Öncü Gençlik Genel Sekreteri Uğurcan Yardımoğlu "Milletimizin haklı mücadelesini duyurmaya, zaferlerimizi kutlamaya ve Mehmetçik'in yanında olduğumuzu dosta düşmana gösteren çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

ulusal.com.tr

ANKA'lar görevde Gündem Afrin halkına yardım eli Gündem Meclis'te kadınlara sahne yasağı: Devlet Tiyatrosu oyuncularını engellediler Gündem Trump'tan Amazon'a eleştiri Gündem