Gaziantep'teki IŞİD hücresinin Merzifon 5. Ana Jet Üssü'ne saldırı planladığı ortaya çıktı

Ankara saldırısını düzenleyen IŞİD hücresinin bir sonraki hedefinin Merzifon'daki 5'inci Ana Jet Üssü olduğu ortaya çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın dün yaptığı açıklamada, grubun bir askeri üsse saldırı planladığı belirtilmişti.

Abone ol

Ankara'daki terör saldırısını düzenleyen IŞİD'in hücresinin bir sonraki saldırı için Merzifon 5'inci Ana jet üssünü hedef seçtiği ortaya çıktı.

Ankara saldırısının ardından yapılan operasyonlarda ele geçirilen belgeler, IŞID'in bir askeri üsse saldırı planladığını ortaya koydu.

Askeri üsse saldırı planı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmayla ilgili yaptığı açıklamada da yer aldı.

Habertürk gazetesinin haberine göre; IŞİD'in saldırı planladığı askeri birliğin Amasya Merzifon'daki 5. Ana Jet Üssü olduğu öğrenildi.

Dijital veriler üzerinde yapılan incelemede 5. Ana Jet Üssü'ne ilişkin bilgilere ulaşıldı. Bu üsse saldırıda Ankara ve Suruç'ta olduğu gibi canlı bombaların kullanılacağı belirlendi.

ulusalkanal.com.tr

Doğu Perinçek'ten CHP'ye yanıt Gündem İşte liderlerin 29 Ekim mesajı Gündem Erdoğan’dan PYD için "Kürt devleti" uyarısı Gündem Kılıçdaroğlu açılımın devamı için ne yapacaklarını anlattı Gündem