Koronavirüse yakalanan Olga Kurylenko hastaneye alınmadığını iddia etti!

Instagram’dan yaptığı paylaşım ile takipçilerine koronavirüse yakalandığını duyuran Olga Krylenko yaşadığı deneyimi yeni bir gönderi ile anlattı.

Abone ol

Aslen Ukraynalı olan ama Fransa’da yaşayan Kurylenko, “Koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra kendimi eve kapattım. Aslında 1 haftadır hastaydım. Ana belirtilerim ateş ve yorgunluk. Kendinize dikkat edin ve bunu ciddiye alın” yazarak koronavirüse yakalandığını duyurmuştu.

40 yaşındaki ünlü oyuncu hastaneler tarafından kabul edilmediğini yeni paylaştığı bir gönderi ile duyurdu. Hasta sayısı nedeniyle hastanelerde yer bulmakta zorlanan Fransızların neler yaşadığını özetleyen Kurylenko durumu özetlemeye, geçmiş olsun dileklerinde bulunan hayranlarına teşekkür ederek başladı. Ateş belirtisi ile hastaneye başvuran Kurylenko, Neden hastanede değilim sorusuna ise "Çünkü hastaneler sadece yaşam mücadelesi veren hastaları kabul ediyor, eğer doğru anladıysam. Eğer daha da kötüleşirsem ambulans çağırmam söylendi bana" diye yazdı.

Game Of Thrones’un Tormund’u koronavirüse yakalandı Yaşam Türkiye’ye dönmek istediği iddia edilen Serra Yılmaz’dan cevap geldi Yaşam Işın Karaca karantinaya girmedi diyenlere yanıt verdi Yaşam Büşra Develi ve sevgilisi koronavirüs inzivasına çekildi Yaşam