Davutoğlu HDP'lilere sahip çıktı: "Sizin kendi kendinizi yönetmenizi istemiyorlar"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun siyasetleri günden güne netleşmeye devam ediyor. Diyarbakır'daydı geçtiğimiz gün Davutoğlu, terör örgütü ile bağlantılı belediye başkanlarının görevden alınmasını eleştirdi. Kendisini dinleyenlere “Sizin kendi kendinizi yönetmenizi istemiyorlar” diye seslendi. Açılım politikalarını savunan Davutoğlu, toplumsal uzlaşma için anadilde eğitim vurgusu yaptı.

Abone ol

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, açılım sürecine atıfta bulunarak Ak Parti’ye eleştirdi.

Partisinin Diyarbakır kongresinde konuşan Davutoğlu, PKK ile bağlantılı HDP’li belediye başkanlarının yerine kayyum atanmasına sert tepki verdi, HDP'lileri savundu.

“Derinleşen kimlik ve aidiyet sorunlarını ortadan kaldırmak için geliyoruz” diyen Davutoğlu, toplumsal uzlaşma için anadilde eğitim vurgusu yaptı.

Türkiye'nin Atlantik sisteminden kopuşunun ardından izlediği politikaları her fırsatta eleştiren Ahmet Davutoğlu, eski Türkiye vurgusu yaptı.

ulusal.com.tr

Temasların artması ile koronavirüs vakaları artıyor Gündem İçişleri Bakanlığı'ndan Kovid-19 genelgesi Gündem YÖK'ten eşi için özel ilan açan Pamukkale Üniversitesi Rektörü hakkında karar Gündem Navtex ilan edildi! Oruç Reis bölgeye ulaştı Gündem