Denizli'de öğretmenler müzik sınıfı yaptırdı

Okullardaki eksiği fark ettiler ve çalışmaya başladılar. Denizli'de müzik öğretmenlerinin oluşturduğu Opus Müzik Orkestrası, konser gelirleriyle Bozkurt Ortaokulu'nda müzik sınıfı oluşturdu.

Abone ol

Onlar öğrencilerinin daha iyi şartlarda eğitim almasını isteyen 12 öğretmen. Ve öğrencileri için örnek bi projeye imza attılar.

Denizli'de müziköğretmenlerinin oluşturduğu Opus Müzik Orkestrası, konser gelirleriyle Bozkurt Ortaokulu'nda müzik sınıfı oluşturdu. Sınıfta ise yok yok... Dijital piyano, bağlama, gitar, zil, darbuka, tef ve keman ile tam teşeküllü bir müzik sınıfı oluşturulmuş.

2004 yılında bir kaç kişiyle müzik hayatlarına başlayan grup zamanla kent genelindeki okullarda görev yapan meslektaşlarının da destek vermesiyle 12 kişilik bir orkestra haline gelmiş.

Orkestra üyelerinin kendi olanaklarıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında film müziklerinden oluşan bir de konser verme fikri ortaya çıkmış.

Konserden elde edilen gelirle eğitime destek olma kararı alan grup, Bozkurt Ortaokulu'nda müzik sınıfı oluşturdu.

Denizli Tabip Odası'ndan da destek alan grup projeye başka okullarda da devam etmek istiyor.

ulusalkanal.com.tr

Verem hastalığına karşı halkımız duyarlı olmalı Sağlık Domuz gribi İstanbul'da: 2 kişide tespit edildi Sağlık Karbonmonoksit zehirlenmelerinde hayat kurtaran "oda" Sağlık Organ bağışında İzmir ilk, Bitlis son sırada Sağlık