Gladyo eğitmeni aranıyor!

İslamcı gladyo olarak bilinen SADAT, kontrgerilla dersleri için eğitmen arayışına girdi.

Abone ol

Emrah Taştan

İnternet sitesinden eleman alımı duyurusu yapan SADAT; tahrip, pusu, sabotaj ve tedhiş dersleri verecek emekli asker alacağını duyurdu.

İrtica nedeniyle Türk Ordusu'ndan atılan komutanların oluşturduğu İslamcı gladyo SADAT, kontrgerilla eğitimi için düğmeye bastı.

SADAT, şirket bünyesinde çalıştırılacak kontrgerilla eğitmenleri aradığını açıkladı.

Hizmetler bölümünde gayrinizami harp yani kontrgerilla eğitimi vereceğini ilan eden SADAT, internet sitesinden eleman alım duyurusu yayınladı.

İslamcı gladyo SADAT; sabotaj, baskın, pusu, tahrip ve suikast gibi her biri suç olan eylemleri öğretecek, eğitmen alınacağını belirtti.

Kontrgerilla eğitimi için, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde "gayrinizami harp", "komando", "sualtı taarruz" ve "sualtı savunma" kursu almış emekli askerler alınacağı duyuruldu.

Bu eğitimlerin SADAT tarafından verilmesi, Türk yasalarına aykırı. Ancak SADAT, bu yasadışılığı Milli Savunma Bakanı onaylı belgeyle delmeye çalışıyor.

İslamcı gladyo SADAT, hedefini "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yetişemediği İslam ülkelerinin ordularını yetiştirmek" olarak açıklıyor. Bu hedef, kamuoyunda, "Arap Baharı'yla karışan ülkelerdeki paramiliter grupların eğitileceği" şüphesini yaratmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Çarşı öyle bir açıklama yaptı ki... 'Vicdansızsınız! Adaletsizsiniz!' Gündem Gezi Eylemleri'nin faturası Topbaş'a kesildi Gündem 'Amaç Çarşı'yı susturmak' Gündem Yatağan işçisi tüzsüz üçün… Gündem