"Mahkemeler suç işliyor"

Konya'da 16 yaşındaki lise öğrencisi M.E.A'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla önce tutuklanıp ardından serbest bırakılmasına tepkiler bugün de sürdü. Siyasietçiler tutuklama kararıyla birlikte Türkiye’nin dünyaya “rezil” edildiğini söyledi. Anamuhalefet Partisi milletvekilleri kararı veren hakim hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Abone ol

Kubilay’ı anma töreninde yaptığı konuşmada Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki M.E.A’ya yönelik uygulama bugün de siyasetin gündemindeydi.

Meclis’te basın toplantısı yapan milletvekilleri iktidarı hukuk üzerinden eleştirdi. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök Türkiye’nin “Dünyaya rezil” edildiğini söyledi.

Konya Milletvekili Atilla Kart yeni bir yargıç tipolojisi oluştuğunu, yargıçların kanunsuz emir ve talimatla görev yaparak suç işlediğini savundu.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de hükümetin PKK'nın tehdit ve hakaretlerini görmezden gelirken 16 yaşındaki bir çocuğu tutuklatmasının kabul edilemeyeceğini kaydetti.

CHP’li milletvekilleri Konya 1. Sulh ceza mahkemesi hakimi Nayim Durak hakkında suç duyurusunda bulunacak.

ulusalkanal.com.tr

İki işçi daha hayatını kaybetti Ekonomi Taksiciler eylemde: Silah mı taşıyalım Ekonomi Borcu olana son şans! Ekonomi Asgari ücret belirlenemedi Ekonomi