Şamil Tayyar'dan çarpıcı açıklama: Çok açık bir şekilde söylüyorum...

AKP Gazianetep Milletvekili Şamil Tayyar açıklamalarda bulundu. Tayyar, AKP'nin "karşı devrim" partisi olduğunu söyledi.

Abone ol

TGRT'de Atilla Türker ile Ayrıntılar programına yayına katılan AKP Gazianetep Milletvekili Şamil Tayyar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tayyar, AKP'nin "karşı devrim" partisi olduğunu söyledi.

"Atatürk'ün birbiriyle çelişen en az 100 tane açıklamasını ortaya koyarım" diyen Tayyar, daha sonra "Atatürk'le sorunumuz yok, yanlışlarını ifade ediyoruz" dedi.

"Çok açık bir şekilde söylüyorum AK Parti bir karşı devrim partisidir. Türkiye'de toplumun değeleriyle çelişen ve bu formatlama girişimine karşı oluşturulmuş bir siyasi harekettir. Ve bu siyasi hareket toplumuyla bütünleşmiş onun hassasiyetleri üzerine siyaset inşa ediyor. bunu yaparken tarihiyle geçmişiyle kültürüyle barışıyor." ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu: Zorlukların farkındayız hayal satamayız Gündem Suudi Arabistan Dublörü kabul etti! Gündem Trump: Eğer biri olacaksa o olurdu Gündem Erzincan'dan acı haber: 1 şehit 3 yaralı Gündem