56 emniyet mensubu emekliliğe sevk edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü 56 emniyet mensubunu emekliye sevk etti. Emekli edilen isimler arasında, Eski Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tonbul ile Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Cengiz Opak da bulunuyor.

Abone ol

Emniyet Genel Müdürlüğü sürpriz bir şekilde 56 emniyet mensubunu emekli etti.

Kararı, Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu verdi. Buna göre 9'u 1’inci sınıf, 15'i 3’üncü sınıf, 3'ü 4’üncü sınıf olan emniyet müdürü ile 29 emniyet amiri emekli edildi.

Haklarında emeklilik kararı alınan 1’inci sınıf emniyet müdürleri arasında Eski Özel Harekat Daire Başkanı ve Eski Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da bulunuyor.

Eski Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Başkanı olarak görev yapan Hasan Özdeş de emekli edilen isimler arasında.

Emekli edilenler içinde dikkat çeken bir diğer isim ise Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Cengiz Opak. Opak emekli edilmeden saatler önce Başbakan Binali Yıldırım’ın Kocaeli gezisinde güvenlik önlemlerini alan isimdi.

ulusal.com.tr

İbadi'den Barzani'ye tek şart Gündem Kerbela şehitleri anıldı Gündem CHP Milletvekili Bircan ve eşi trafik kazasında yaralandı Gündem Askeri okullar açılsın! Nöbet 54'üncü haftasında Gündem