Vatan Partisi HEPAR'ı ziyaret etti

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini destekleme kararı alan Hak ve Eşitlik Partisi onursal başkanı Osman Pamukoğlu’nu HEPAR genel merkezinde ziyaret etti.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Dr. Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini destekleme kararı alan Hak ve Eşitlik Partisi onursal başkanı Osman Pamukoğlu’nu dün (27 Mayıs 2018) HEPAR genel merkezinde ziyaret etti.

Ziyarette, "FETÖ'nün Türk Ordusu ile birlikte Vatan Partisi'ni hedef aldığını" belirten Osman Pamukoğlu, "ABD'ye karşı olunmadan FETÖ ve PKK ile mücadele edilemeyeceğini ve bunu en net olarak Vatan Partisi'nin yaptığını" vurguladı. Doğu Perinçek ise "Osman Pamukoğlu'nun terörle mücadelede büyük kahramanlıklar yaptığını" belirterek, "Artık bizim zamanımız geliyor, sizin gibi liderlerin desteğiyle iktidara geleceğiz" dedi.

Sanık er, darbecilerin katliam emrini mahkemede anlattı Gündem Tutuklanan FETÖ şüphelisi asker sayısı 120'ye yükseldi Gündem FETÖ'nün 'genel sohbetçisi' örgütü anlattı Gündem Van Valiliği'nden 1 aylık yasak Gündem