Geceye damga vuran fotoğraf

Abone ol

Türk Telekom Arena Stadı'ndaki Galatasaray-Gaziantepspor karşılaşması öncesinde ve sırasında duygu dolu anlar yaşandı...

Spor Toto Süper Lig'deki Galatasaray-Gaziantepspor karşılaşması unutulmayacak anlara sahne oldu. İki takımın futbolcuları ve stada gelen binlerce sarı kırmızılı taraftar, maç öncesinde ve sırasında sergiledikleri davranışlarla büyük alkış aldı.

Karşılaşmayı izlemek için stada gelen binlerce taraftar, maçtan 15 dakika önce sahaya giren Çevik Kuvvet polislerini ayağa kalkarak alkışladı. Taraftarlar aynı anda, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diyerek polislere moral verdi. Beşiktaş'ta meydana gelen saldırıda 30 meslektaşlarını şehit veren polislerin son derece üzgün ve moralsiz olduğu gözlendi.

Galatasaray ve Gaziantepsporlu futbolcular sahaya, siyah zemin üzerine, "Terörü lanetliyoruz" yazan pankartla çıktı.

İki takımın futbolcuları ile hakemler daha sonra polislerin yanına giderek onlara karanfil verdi ve tokalaştı.

Günün en anlamlı görüntülerinden birini Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan yaşattı... Selçuk, taraftarların "Çevik Kuvvet buraya" diye tezahürat yapmaları üzerine, polislerden birinin yanına gidip sahanın ortasına götürdü ve alkışlattı.

Selçuk İnan, taraftarları selamladıktan sonra polisi kucakladı.

Galatasaraylı Yasin Öztekin de ilk yarıda attığı golün ardından asker selamı verdi.

Yasin daha sonra kenarındaki polislere giderek onlara sarıldı ve gol sevincini paylaştı.

Yasin Öztekin bu davranışıyla herkesin büyük takdirini kazanırken, Twitter'da TT listesine girdi. Tecrübeli futbolcu ikinci yarıda attığı golden sonra da asker selamı verdi.

Kurtulmuş: Destek mesajları olumlu ama yeterli değil Gündem Türkiye tek yürek! Gündem Vatan Partisi'nden başkanlık sistemi tartışmalarına yanıt geldi Gündem Türk Milleti ayakta, İstanbul ayakta... Gündem