Vatan Partisi Güzelbahçe'de gücüne güç kattı

Vatan Partisi gücüne güç katmaya devam ediyor. İzmir’in birçok noktasında seçim bürolarını oluşturan Vatan Partisi, bir seçim bürosunu da Güzelbahçe’nin merkezinde açtı

Abone ol

Güzelbahçe halkının yoğun katılım gösterdiği açılışa Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk,1. Bölge milletvekili adayları Ümit Zileli. Hülya Yarbuz,Turan Karakaş, İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar ve Opera Sanatçısı Altuğ Dilmaç da katıldı.

Vatan Partisi seçime günler kala temposunu arttırarak çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. İzmir’in farklı noktalarında, halkla bir araya geldikleri seçim bürolarını oluşturan Vatan Partisi, bir noktasınıda Güzelbahçe’nin merkezinde açtı. Partinin gücüne güç kattığı seçim bürosunun açılışına Güzelbahçe halkı yoğun katılım gösterdi. Açılışta, coşkulu Güzelbahçe halkına seslenen Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk,”Seçim döneminden önce ve seçim dönemi kapsamında, ülkemiz için nasıl çalıştıysak; kalan 24 günün,her günü ve her saatinde de normal yaşantılarımızı bir kenara bırakarak çalışacağız ve meclise gireceğiz” dedi.

“MECLİSİN BARAJLARI BİZE ENGEL DEĞİL”

Güzelbahçe halkına konuşmasını gerçekleştiren Ümit Zileli,“ Vatan Partisi gümbür gümbür geliyor. Halkımız Vatan Partisi’nin o millici tavrını içselleştirdi.Meclisin barajları bize engel değil. Meclise girebilecek tek parti, emekçinin hakkının sömürülmesine izin vermeyen ve emperyalizme karşı kale olarak ülkesini koruyan Vatan Partisi’dir”dedi.

“ÜLKEMİZİ SEVMENİN BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIRIZ”

Açılışta konuşan Güzelbahçe kurucu Belediye Başkanı Vatan Partisi 1. Bölge Milletvekili Adayı Hülya Yarbuz,” Yolumuz çok dik ve yokuş ama biz ülkemizi sevmenin bedelini ödemeye hazırız. Biz inancımızla yüreğimizle ve halkımızla birlikte yürüyüp dik yokuşları Vatan Partisi saflarında çıkmaya hazırız. Halkımızla birlikte yürüyüp ülkemizin bütün sorunlarını çözeceğiz” diye belirtti.

www.egedesonsoz.com

''Vatan'ın arıları geliyor'' Yurt "Karakolda dayak"a karar çıktı Yurt Bir ilimizde daha kuş gribi alarmı Yurt Denizli'de gıda zehirlenmesi şikayetiyle 200 başvuru Yurt