''Milliyetçilik konusunda en ufak bir kompleksimiz yok! Atatürk milliyetçisiyiz''

Abone ol

Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, kendisine yöneltilen “Cumhuriyet Gazetesi’nin bugün yayınlanan sokak ekinde Devlet Bahçeli ile Doğu Perinçek’in aynı söylem dili içinde olduğu, Ermeni Soykırımı meselesinde benzer tavrı aldıkları belirtiliyor. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” soruya ise şu cevabı verdi:

Madem Bahçeli Bizimle Benzer Tavır İçinde. Hadi Gelsin Hakkari’ye Beraber Gidelim

“Bizim milliyetçilik konusunda en ufak bir kompleksimiz yok. Biz Atatürk milliyetçisiyiz. Ermeni meselesinde Partimiz 10 yıldır çok kararlı bir mücadele yürütüyor. Bu konuda MHP ne yapmış, Bahçeli ne yapmış? Bu yalanı yere çarpmak konusunda ne yapmışlar? Biz Lozan’a, Paris’e, Strazburg’a gittiğimizde neredeydiler? Açılıma karşı bugüne kadar ne yaptılar? AKP neden 13 senedir iktidarda? Bunlar Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmadılar mı? Kaybetmek için seçime girmediler mi? Madem bizimle benzer tavır içindeler, buradan kendilerini davet ediyorum: Hadi gelsinler Hakkari’ye beraber gidelim.

Gelebilecekler mi? Yurttaşlarımızın yüzüne bakabilecekler mi? Bunlar açılım sürecinin esiridirler. Bu Türkiye’yi bölme projesine pervasızca sahip çıktılar.”

ulusalkanal.com.tr

''ABD dayatmalarına boyun eğmeyiz! Hakkarili yurttaşlarımızla kucaklaşmamızı kimse engelleyemez'' Gündem Vatan Partisi İzmir milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu: Türkiye’yi böldürmeyeceğiz Gündem Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk'tan Tayyip Erdoğan'a yanıt Gündem Doğu Perinçek: AKP ve PKK'nın bölünme planını Bandırma Vapuru'nun yolcuları bozacak Gündem