Okullar Vatandır, Gericiliğe teslim edilemez!

Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesinde erkek öğrencilere mini etek giyen kız öğrencilerin taciz edilmesi talimatını veren Müdür Yardımcısı Filiz G.'ye TLB Antalya dan tepki geldi. Kışlahan da kitlesel açıklamayla tepkisini dile getiren TLB, okullarını vatan olarak niteledi, gericiliğe teslim etmeyeceklerinin altını çizdi

Abone ol

Verdiği akıl almaz talimatla Türkiye'nin tepkisini çeken Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Filiz G.'ye Talebeler ahlak dersi verdi. TLB Antalya İl Başkanı Furkay Kuralay, gerici zihniyetin temsilcisi tüm eğitimcilerin, talebelerden ahlak dersi alması gerektiğini vurguladı.

Liselerde caniliği sapkın düşünceleri bitirmeye yönelik mücadele yürüttüklerini vurgulayan Kuralay, 'Cumhuriyet devriminin eğitim sistemini liselere tekrar getireceğiz. Yeteneklerini keşfedebilen, özgür ve eleştirel düşünebilen, üreten öğrenciler yetiştiren, arkadaşlığın, dostluğun önemini kavratan bir eğitim anlayışı gelişene kadar liselerde mücadelemiz sürecek' dedi.

Liseleri vatan olarak gördüklerini belirten Kuralay, 'Vatanımızı yobazlara, eğitim tüccarlarına karşı sonuna kadar koruyacağız' diye konuştu.

TGB, Vardiya Bizde Platformu ve Vatan Partisinin destek verdiği eylemde, 'Geçit Yok Gericiliğe Liseler Bizimle Aydınlanacak', 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Atatürk Gençliği Görev Başında' sloganlar yükseldi.

Merve Demirağ

ulusalkanal.com.tr

Deniz çekilmesinden ilginç görüntüler Yurt Bodrum'da kanlı infaz Yurt Suriyeli genç kızın akıl almaz ölümü Yurt Ne kıymetli evrakmış Yurt