Paralarını, hayallerini çaldılar! 15 yıllık birikimini kaybettiği gibi hayatı da altüst oldu

Melek Yılmaz, MAKROM yapı tarafından dolandırılan yüzlerce vatandaşlardan sadece biri. 15 yıllık birikimini kaybettiği gibi hayatı da altüst oldu. Sadece Melek Yılmaz değil, Türk Sağlık-Sen de dolandırılanlar arasında..

Abone ol

15 yıl boyunca çalıştı, didindi. Onlarcası gibi tek hayali ev sahibi olmaktı. Biriktirdiği yetmedi, kredi çekip parayı denkleştirdi.

Melek Yılmaz, hemşire. Tuzla'da Makrom Yapı tarafından dolandırılan bine yakın kişiden sadece biri.

Yılmaz, dolandırıldıklarını farekettiğinde çok geçti. Hukuk yoluyla verdiği mücadelelerden de bir sonuç elde edemedi.

Türk Sağlık-Sen 2 No'lu Şube'de Makrom Yapı ve Lütfü Bakırcı'dan nasibini aldı.

Bu olaydaki sendikanın da sorumluluğu var. Makrom yapı ile sendika işbirliği yapıyor. Ancak sendika da dolandırılıyor. 2 Nolu Şube Başkanı Alper Alıcı başta olmak üzere birçok sağlık çalışanı ev almak umuduyla parasını kaptırıyor.

Aralarında 50 bin lirasını kaydende, 250 bin lirasını kaybeden de var. Ancak ne şirket ortada ne de şirketin sahini Lütfü Bakırcı. Bu kadar delile rağmen Bakırcı'nın üzerine bir tabu bile kayıtlı değil. Bu yüzden mahkemeye giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Lütfü Bakırcı'nın da kendiside kayıplara karıştı.

Hayalleriyle birlikte paralarını da kaptıran vatandaşlar ise işin peşini bırakmamakta kararlı. Bunca zamandır bireyesel olarak hareket eden vatandaşlar artık ortak bir mücadelede buluştu. Bakırcı'ya karşı birlikte savaşma kararı aldı.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN KAMERA: MEVLÜT AYDOĞAN

ulusalkanal.com.tr

''Batı'daki bazı illerde de seçimler PKK’nın kontrolünde yapılacak'' Gündem İstanbul'da yeni vapurlar sessiz sedasız kullanıma girdi Gündem Ankara'da eviniz yola bakmıyorsa şanlısınız Gündem Bahçeli'den Erdoğan'a Radikal selefi örgütleri Esad’a karşı provoke etti Gündem