Ulusal Gönüllüleri Denizli ve Kırklareli'nde buluştu

Ulusal gönüllüleri Denizli ve Kırklareli'nde düzenlenen dayanışma kahvaltılarında bir araya geldi. Etkinliklere Ulusal Kanal yöneticileri de katıldı

Abone ol

Ulusal Gönüllüleri, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde buluştu.

Dayanışma kahvaltısına Ulusal Kanal Genel Müdürü Mustafa Kaya, Haber Müdürü Mehmet Kıvanç ve program yapımcısı Gülgün Feyman Budak da katıldı.

Katılımcılar Ulusal Kanal'a destek çağrısı yaptı.

Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Ercan Yavuz, Kristal İş Trakya Şubesi üyeleri, Lüleburgaz Taşeron İşçileri, Çorlu İşçi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yeni Nesil Köy Enstitüleri, Lüleburgaz Kuaförler Odası ve Lüleburgaz Şöförler Odası Temsilcileri de Ulusal Gönüllüleri'nin dayanışma kahvaltısındaydı.

Kahvaltı sonrası Ulusal Kanal gönülleri ailesine yeni üyeler katıldı.

Ulusal Kanal gönüllüleri Denizli’de de bir araya geldi. Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz ve Genel Müdür Yardımcısı Erdem Özdemir’in de katıldığı kahvaltıda birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Ulusal Kanal Denizli Temsilcisi Hüseyin Mercan da Ulusal Kanal'ın önemine vurgu yaptı.

Etkinlik sonunda yeni gönüllü olanlara Ulusal Gönüllüsü rozeti takıldı.

ulusal.com.tr

Sultanbeyli'de yapılan 400 yataklı devlet hastanesinin poliklinikleri hizmet vermeye başladı Gündem Muharrem İnce'nin aday olmak için imza toplamaya başladığı iddia edildi Gündem 6 terörist etkisiz hale getirildi, 5 terörist teslim oldu Gündem Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'ın acı günü Gündem