Erdoğan'ın logosu da çakma!

Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim çalışması için üretilen logonun "çakma" olduğu ortaya çıktı. Erdoğan'ın logosunun, Amerikan Başkanı Obama'nın 2008'deki seçim çalışmasında kullandığı logoyla benzerliği dikkat çekti.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanacağı logo "çakma" çıktı.

Erdoğan adaylığını yansıtırken arkasındaki ekrana yansıtılan ve kürsüde kullanılan logonun orijinali Amerika Başkanı Obama'ya ait.

Hürriyet'in haberine göre, Obama bu logoyu 2008 ve 2012 yıllarında yapılan seçimlerde kullandı. Amerika başkanlık seçimlerinde kullanılan logonun taklit edilmesi, Erdoğan'ın başkanlık açıklamalarıyla da örtüşüyor.

İki logo arasındaki benzerlik dikkat çekiyor. Erdoğan'ın logosunda, Obama'nınkinde olduğu gibi Amerikan bayrağının renkleri olan kırmızı beyaz ve mavi renkler kullanılmış.

Erdoğan'ın seçimde kullanacağı logo sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Yorumlarda, Obama ile Erdoğan'ın logoları arasındaki benzerliğe dikkat çekildi.

ulusalkanal.com.tr

Hakimden tarihi karar Gündem 'Olur'da böyle olmaz! Gündem Yeni ortaçağın yıkımına karşı tek seçenek: Kamulaştırma! Gündem Ekmel Bey'den Gülen'e övdü konuşması Gündem