Doğu Perinçek'ten hükümete çağrı

Türkiye ile Rusya arasında Menbiç bölgesine ilişkin tam bir görüş birliğine varıldı... Açıklamayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptı. Rus ve Türk resmi heyetleri arasında dün İstanbul'da görüşmeler yapıldığını açıklayan Perinçek, hükümete dikkat çeken bir çağrı yaptı “Sözde PKK/PYD kantonları bir an önce dağıtılmalı” dedi.

Abone ol

Türkiye ile Rusya Suriye’nin Halep kentine bağlı Menbiç ilçesi konusunda görüş birliğine vardı.

Görüş birliği, cumartesi günü Türk ve Rus resmi heyetleri arasında İstanbul’da yapılan görüşmeler ile sağlandı. Açıklamayı Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptı.

Menbiç’in batısındaki bazı bölgelerin Suriye ordusuna devredilmesini de değerlendiren Perinçek, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Bu bizim açımızdan olumsuz değil” sözlerine değindi.

El Bab operasyonunun ardından Fırat Kalkanı Harekatı’nın hedefine ilişkin de konuştu Perinçek. Hükümete “Sözde kantonları dağıtın” çağrısı yaptı.

ulusalkanal.com.tr

Referanduma ilişkin anket sonuçları gelmeye devam ediyor Gündem Diyarbakır Lice'de son yılların en büyük operasyonu başladı Gündem Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta Gündem Ankara’da kurultay heyecanı Gündem