'Eğitimde engelleri kaldıralım'

Aydın Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Mesleki Eğitimde Engelleri Aşma Projesi' kapsamında Avrupa'ya gidiyor. 21 öğrenci 2 hafta boyunca avrupa ülkelerinde olacak.

Abone ol

Aydın'da zihinsel, işitme, görme, konuşma ve ortopedik engeli bulunan öğrencilerin, mesleki eğitime adaptasyonu amacıyla gerçekleştirilen 'Mesleki Eğitimde Engelleri aşma projesinin' tanıtımı yapıldı.

Avusturya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Türkiye ortaklığında düzenlenen proje ile öğrenciler kendi çalışmalarını ülkeleri adına tanıtma fırsatı bulacak.

Engelli öğrencilere öncelik verilen proje kapsamında 21 öğrenci, mesleki öğrenimlerini pekiştirmek amacıyla Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde uygulamalı eğitim alacak.

Projeye verilen destekler sayesinde engelli öğrenciler için uygun ortam yaratılırken, okul bünyesinde engelli öğrenci sayısı da her dönem artıyor.

Haber-Kamera: Onur Altınkaynak

ulusalkanal.com.tr

Ameliyat kesileri 'Bursa ipeği'yle dikilecek Sağlık ÖSYM, 2017 ÖSYS kılavuzunu yayınladı Sağlık AÜ Açıköğretim Sistemi Çevrimiçi Öğrenci Toplulukları kuruldu Sağlık TEOG sonuçları açıklandı (TEOG sonuçları sorgulama) Sağlık