''Savcıyım'' deyip 50 bin TL dolandırdı

"Savcıyım" dediler, İzmir'de bir kadının tam 50 bin lirasını çalmaya kalktılar. Şüphelilerden biri, İzmir'de yaşayan kadını telefonla arayıp kendisini savcı olarak tanıttı. 50 bin lira değerindeki para ve altını kargo ile göndermesini istedi. 2 şüpheli polis tarafından Şanlıurfa'da göz altına alındı.

Abone ol

"Savcıyım" dediler, İzmir'de yaşayan bir kadını böyle dolandırdılar.

Olay Şanlıurfa'da yaşandı. Şanlıurfa'daki iki şüpheli, telefonla aradıkları kadına kendilerini savcı olarak tanıttı. İzmir'de yaşayan kadından 50 bin lira değerinde para ve altın istedi.

Kadına telefonda olmadık suçlamalar yönelten dolandırıcılar, kadını bu yöntemle ikna etti. Kadın istenilen parayı kargoya verdi.

Tedirgin olan kadın, konuyu bir yakınına anlatınca gerçek ortaya çıktı. Dolandırıldığını anlayan kadın, polise başvurdu.

Kadının kargoyu gönderdiği adresten yola çıkan polis, kargoyu almaya gelen Aziz A. ile Mahmut B.'yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen 2 şüpheli, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

ulusalkanal.com.tr

TRT ekranlarında Atatürk'e şok hakaret! Gündem İstanbul'da 'Yeşil Yol Projesi'ne hayır protestosu' Gündem Kılıçdaroğlu: Erdoğan karşıtı değiliz Gündem Vekillerin kritik bekleyişi Gündem