9 ay sonra ifade verdi: Hatırlamıyorum

Ali İsmail Korkmaz'ın dövüldüğü gece aynı sokakta gençleri meşe odunuyla kovalayan Serkan Kavak, 9 ay sonra ifade verdi. İfadesinde polisleri aklamaya çalışan Kavak, "polisler vurmadı ben de görmedim" dedi.

Abone ol

Eskişehir’de Ali İsmail Korkmaz ile aynı sokakta dövülen Doğukan Bilir adlı gencin soruşturmasında, ilk şüphelinin ifadesi 9 ay sonra alındı.

Doğukan Bilir'e meşe odunuyla saldıran Serkan Kavak, ifadesinde şüpheli polisler korumaya çalıştı.

Kavak, kamera kayıtlarına rağmen polislerin Bilir’i dövmediklerini, sadece tuttuklarını iddia etti. Yaklaşık bir saat boyunca aynı noktada sohbet ettiği polisler için de “İsimlerini bilmiyorum. Yüzlerini görsem hatırlamam” dedi.

Oysa aynı Kavak, polis müfettişlerine verdiği ifadede, halk arasında ‘Künyeli Serkan’ diye bilindiğini ve bu yüzden polislerle ‘samimi davranışları’ olduğunu ifade etmişti.

Doğukan Bilir, 2 Haziran gecesi Ali İsmail ile aynı sokakta aynı dakikalarda iki polis ve bir sivil tarafından darp edilmişti. Dayak anına ait görüntüler, Beşik Otel’in kamerasına yansımıştı.

Ali İsmail'in Davasına bakan avukatlar, görüntülerde Bilir’i döven polislerin Selçuk Bal ve Şaban Gökpunar olduğunu, Serkan Kavak'ın daha sonra olaya karıştığı saptanmıştı.

Öte yandan Şaban Gökpunar, Ali İsmail Korkmaz’a tekme atarken, Selçuk Bal ise Korkmaz’ı kovalarken görüntülere girmişti.

ulusalkanal.com.tr

Ergenekon'da yeni usulsüzlük Gündem CHP'de büyük kavga Gündem Fethullah Gülen hakkında soruşturma başladı Gündem Doğu Perinçek'ten 1 Mayıs çağrısı Gündem