Başbakan Binali Yıldırım'dan açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım, "Siirt'teki açık bakır ocağındaki heyelanda 3 madenci hayatını kaybetti, 13 madenci için kurtarma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, "Siirt'teki açık bakır ocağındaki heyelanda 3 madenci hayatını kaybetti, 13 madenci için kurtarma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Başbakan Yıldırım şunları söyledi:

CİNSEL İSTİSMAR DÜZENLEMESİ

Reşit olmayan yaşta evlenen, babanın hapiste olduğu 3 bine yakın aile olduğu tespit edildi

Bu mağduriyetin giderilmesi için yapılan düzenlemeyi CHP ucuz bir istismar aracı olarak kullanmaya kalktı.

Bu tecavüze af değildir. Tecavüze en ağır cezayı AK Parti getirdi. Bir seferliğine 3 bin ailenin mağduriyeti gideriliyor.

EKK TOPLANTISI

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısını saat 16.00'da, ilgili birimlerin katılımıyla geniş kapsamlı bir şekilde yapacağız. Amerikan seçimlerinden sonra dünya ekonomilerinde bir hareketlilik başladı. Özellikle döviz kurlarıyla başlayan bu hareketliliğin halen devam ettiğini biliyoruz. Dolar kurundaki bu artış da, diğer döviz kurlarındaki artışlar da dahil olmak üzere bu konuları değerlendireceğiz. Vatandaşlarımız rahat olsun, Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır. Türkiye ekonomisiyle ilgili herhangi bir tereddüt yok

MÜNBİÇ'TEKİ PYD VARLIĞI

Münbiç'teki PYD varlığının ortadan kaldırılması, Fırat'ın doğusuna çekilmesi konusunda başından beri Amerika ile bir mutabakatımız var. Her görüşmede bu mutabakatın arkasında olduklarını ve bunun gereğini yapacaklarını ifade ediyorlar. Halen onun tahakkuk etmesini bekliyoruz. Çekilecekler, öyle veya böyle çekilmek durumundalar.

Yüksekova'daki hain tuzaklar imha edildi Gündem Liseli Mihriban'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı Gündem Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz'dan Şirvan'daki maden faciası için başsağlığı Gündem Minik Irmak'ın katiline istenen ceza belli oldu Gündem