Kahramana yakışan anıt

Kahraman polis memuru Şehit Fethi Sekin canı pahasına koruduğu İzmir’de ölümsüzleşecek… İzmir’de Şehit anısına düzenlenen anıt heykel yarışmasının sonuçları belli oldu. Yarışma da Can Akdaş’ın eseri birinci seçildi.

Abone ol

Kahraman polisimiz Fethi Sekin unutulmadı..Heykelinin yapılması için yarışma düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 37 eserin yarıştığı “Şehit Polis Fethi Sekin Ulusal Anıt Heykel Yarışması” sonuçlandı..

Yarışmada birinciliği Can Akdaş’ın heykeli kazandı. İkinciliğe Ümit Öztürk, üçüncülüğe de Hüseyin Yüce’nin eserleri layık görüldü.

Yarışmada birincilik ödülü ise 50 bin TL…

Derece girenler için ödül töreni ve kolokyumun 17 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirileceği ve tasarımların İzmirliler’in görmesi için bir hafta süreyle sergileneceği bildirildi.

Öte yandan şehit polis Fethi Sekin’in adı Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerinde kurduğu modern parka konmuştu.

Fethi Sekin, 5 Ocak 2016 günü İzmir Adliyesi önüne bomba yüklü araçla gelen teröristlerle çatışmaya girerek olası bir katliamı önlemiş ve onları durdurmak için gözünü kırpmadan şehit olmuştu…

ulusalkanal.com.tr

Amerika'nın kara gücü İdlip'e ilerleyeceğini açıkladı Gündem Davutoğlu'dan alınan yetki Erdoğan'a verilecek Gündem Eski Balyoz Hakimi Ali Efendi Peksak hakkında dava açıldı Gündem "İdam referandumuna izin vermeyiz" Gündem