Nehir her şeyi öğrenecek mi? Baraj 2. bölüm izle… Baraj dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Baraj 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX’un yeni dizisi Baraj 24 Mart Salı akşamı ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Baraj’ın yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı mı? Baraj 3. bölüm fragmanı izle… Baraj 2. bölüm tamamını izle… Baraj oyuncu kadrosu…

Abone ol

Baraj dizisinde dün; Nehir, Nazım sandığı Tarık'a gittikçe daha çok bağlanarak ilgi gösterir. Tarık ise Nazım'ın gözlerinin her saniye üzerlerinde olduğunun farkındadır.

Nehir ise Nazım'a Tarık abi diye hitap etmeye başlamıştır ve Nazım'ın kalbi daha çok kırılır.Bunun üzerine Nazım hakkında başkasıyla konuşurken duyar ve kendisinden ilk görüşte ürktüğünü anlar.

Bunun üzerine Nazım'ın gençliğinde kıskançlığı nedeniyle yaralandığı bir geçmişe dönüş sahnesiyle gösterilir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Iman Casablanca, Sait Genay ve Tuna Orhan yer alıyor.

BARAJ 2. BÖLÜM İZLE

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak...

BARAJ 3. BÖLÜM FRAGMANI

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak...

ulusal.com.tr

Emir her şeyi anladı! Yemin 212. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 213. bölüm fragmanı izle.. Medya Melek yandı! Sevdim Seni Bir Kere 141. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 24 Mart Salı 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti… Medya İlay ve İrfan basıldı! Babil 9. bölümde neler oldu? Babil 10. bölüm fragmanı izle… Medya Elif'in durumu ağır! Beni Bırakma 417. bölüm izle... 24 Mart Salı 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 417. bölüm özeti… Medya