Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'liler İstanbul'da tekrarlanacak seçim için kararını verdi! "Kullanacağız"

Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'li vatandaşlar, 23 Haziran İstanbul seçimlerinde büyük gücün EYT'li kişilerin olduğunu kaydetti. Sosyal medyada etkinlik yapan EYT'liler, '#SeçimdeBüyükGüçEYT' etiketi üzerinde çalıştı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) tarafından "EYT olarak daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçim sürecinde de çok güçlüyüz ve bu gücümüzü lehimize kullanacağız." açıklaması yapıldı

Abone ol

Emeklilikte yaşa takılanlarEYT'li vatandaşlar, 23 Haziran İstanbulseçimlerinde büyük gücün EYT'li kişilerin olduğunu kaydetti.

Sosyal medyada etkinlik yapan EYT'liler, '#SeçimdeBüyükGüçEYT' etiketi üzerinde çalıştı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) tarafından "EYT olarak daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçim sürecinde de çok güçlüyüz ve bu gücümüzü lehimize kullanacağız." ifadeleri kullanıldı.

EYT SYDD Başkanı Gönül Boran da "Gücümüzün farkındayız. Son mağdur hakkını alana kadar mücadele edeceğiz." açıklaması yaptı.

ulusal.com.tr

Artvin'de Lipton Çay fabrikası işçilerinin eylemi sürüyor Ekonomi Hayvancılık ve kırmızı et alarm veriyor Ekonomi Dönmez'den 'kendi elektriğini kendin üret' çağrısı Ekonomi HGS'de iş birliği Ekonomi