Yıldırım Koç'tan DİSK'e uyarı

ODTÜ Öğretim Görevlisi ve Aydınlık Gazetesi yazarı Yıldırım Koç 2016 yılının Türkiye işçi sınıfı mücadelesinde ciddi bir yükseliş yılı olacağını söyledi. Kiralık işçilik ve kıdem tazminatı konularında önemli açıklamalarda bulunan Koç, Türk-iş’e daha etkili eylemler yapma çağrısında bulundu.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Aydınlık Gazetesi yazarı Yıldırım Koç işçi hareketine ilişkin İzmir’de önemli açıklamalarda bulundu.

Ege Taşeron İşçileri dayanışma ve yardımlaşma derneğinin düzenlediği işçi gecesinde konuşan Koç özel istihdam bürolarına işçi kiralama yetkisinin verilmesini değerlendirdi.

Koç hükümetin işçi haklarına büyük darbe indiren kıdem tazminatı konusunda uyarılarda bulundu.

Yıldırım Koç başta Türk-iş olmak üzere tüm işçi konfederasyonlarına seslendi. Etkili eylemler yapılmazsa hükümetin geri adım atmayacağını söyledi.

Ege Taşeron işçileri dayanışma ve yardımlaşma derneğinin düzenlediği geceye Türk-iş’e bağlı çok sayıda sendikanın şube başkanları katıldı.

ulusalkanal.com.tr

2016 Bütçe Tasarısı görüşmeleri sürüyor Ekonomi 22 Renault işçisi ve 2 sendika yöneticisi serbest bırakıldı Ekonomi Motorine 7 kuruş zam! Ekonomi "Zeytinyağında fiyatlar daha fazla yükselmez" Ekonomi