İzmir'de dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var

Yurt genelindeki terör operasyonları sürüyor. Terörle mücadele ekipleri İzmir'de PKK'ya şafak operasyonu düzenlendi, 16 kişi gözaltına alındı. Manisa'da IŞİD operasyonlarında gözaltına alınan 19 kişi de tutuklandı

Abone ol

İzmir Menemen ve Torbalı'da PKK'ya yönelik şafak operasyonları vardı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri, çok sayıda eve eş zamanlı baskın düzenledi. 16 kişi gözaltına alındı.

İki ilçede de yoğun güvelik önlemleri alındı. 500 polisin görev yaptığı operasyona özel harekat ekipleri, çevik kuvvet ve polis helikopteri destek verdi.

Operasyonda, Asarlık'ta 8, Torbalı'da 8 olmak üzere toplam 16 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda pompalı av tüfekleri, tabancalar ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Şüpheliler, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Öte yandan Manisa'da IŞİD'e yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 19 kişi tutuklandı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı terörle mücadele ekipleri tarafından yakalanan 19 şüpheli, IŞİD'e yardım etmek ve eleman sağlamakla suçlanıyor.

ulusalkanal.com.tr

Sağanak yağış geliyor Yurt İstanbul'da ormanlık alanda esrarengiz ölüm Yurt Bingöl'de çatışma: 2 terörist öldürüldü Yurt Polis lojmanlarına bombalı saldırı! Yurt