Adana polisinden örnek çalışma

Adana'da polis örnek bir çalışmaya imza attı. Kent genelinde sıkı bir denetim yapan ekipler önce sulama kanallarında yüzen çocuk ve gençleri uyardı. Ardından da güvenle serinlemeleri için onları havuza götürdü.

Abone ol

Sıcak hava bunaltıyor. Serinlemek isteyen gençler ve çocuklar, kimi zaman tehlikeli yolu seçip sulama kanallarında yüzüyor. Yasağa ve uyarılara rağmen yapılan bu tercih, çoğu zaman maalesef kötü sonuçlanıyor. Adana'da polis, çocuk ve gençleri sulama kanalından çıkarıp, havuza götürdü.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, sulama kanallarında yaşanan boğulmaların önüne geçebilmek için kent genelinde denetim yaptı.

Serinlemek için bu tehlikeli yolu seçenlere ulaşan polisler, onları tek tek kanaldan çıkarttı. Karşılaşabilecekleri tehlikeleri anlattılar.

Sonrada ekip, gençleri ve çocukları güvenle yüzebilmeleri için havuza götürdü. Onlarda havuzun keyfini doyasıya çıkardı.

ulusal.com.tr

Isparta'da göle giren 5 kişiden 2'si boğuldu Yurt Güzel haberi pazar tezgahında öğrendi Yurt Sakarya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı Yurt Ayaklarıyla domates ezdi, çalıştığı firma cezayı yedi Yurt