Facebook'a yeni özellik eklendi

Facebook'un mobil cihazlara özel sunduğu Messenger uygulaması yeni sürüme geçti ve anlık video paylaşımı gibi önemli yeniliklerle güncellendi

Abone ol

Facebook Messenger uygulaması anlık video gönderme ve daha büyük bir Beğen tuşuyla güncellendi. Messenger 6.0 sürümüyle birlikte iPhone, iPad ve Android cihazlarda kullanıcılar artık birbiriyle hızlı biçimde video paylaşabilecek. 15 saniyeye kadar uzunluktaki videolar, doğrudan uygulama içerisinden kayıt tuşuna basılı tutarak filme alınıyor ve parmağınızı çektiğinizde kayıt tamamlanıyor.

Messenger'ın video kayıt özelliği varsayılan olarak ön kamerada kullanılıyor. Ancak dilerseniz tek dokunuşla arka kameraya geçmeniz de mümkün.

"Büyük Beğenme"

Her ne kadar devasa bir kurum haline dönüşse de Facebook'un da bir mizah anlayışı var. Bunu "Büyük Beğenme" tuşundan anlamak mümkün. Güncellemeyle gelen 2. önemli yenilik olan Büyük Beğenme tuşu, "bir şeyi gerçekten çok beğendiğinizde daha da büyük bir beğenme göndermek için basılı tutun" felsefesiyle çalışıyor.

Facebook Messenger'ı henüz indirmediyseniz iOS sürümünü buradan, Android sürümünü ise buradan ücretsiz temin edebilirsiniz.

Kaynak: Shitedelete

İPhone kullananlar dikkat! Bilim ve Teknoloji PKK'nın Facebook oyunu! Bilim ve Teknoloji Mozilla’dan 25 dolara akıllı telefon Bilim ve Teknoloji Akıllı sim kartlar geliyor Bilim ve Teknoloji