Hacıosmanoğlu'nun 6 yıl 2 ay hapsi istendi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hakaret ettiği gerekçesiyle 6 yıl 2 ay hapsi istendi. İddianamede, Hacıosmanoğlu'nun Haziran ve Temmuz aylarında bir spor programında yayınlanan programda, hakaret suçunu işlediği belirtildi.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında, basın yoluyla Aziz Yıldırım'a hakaret ettiği gerekçesiyle 6 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, Hacıosmanoğlu'nun Haziran ve Temmuz aylarında bir spor programında yayınlanan programda, hakaret suçunu işlediği belirtildi.

Aziz Yıldırım hakkında "Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ceza alacak", "Emek hırsızı", "Asker kaçağı" gibi sözler sarf ettiği ifade edilen Hacıosmanoğlu'nun 7 aydan 6 yıl 2 aya kadar hapsi istendi.

İddianame Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildiği takdirde, Hacıosmanoğlu'nun yargılanmasına başlanacak.

Aydın Gergin

ulusalkanal.com.tr

Şırnak Cizre'de bomba paniği Gündem Kırıkkale'de inşaat halindeki camide yangın çıktı Gündem Andımızı kaldırdılar Milleti uyandırdılar Gündem İl il barikatlar aşılıyor! Gündem