İstanbul'da "Türk-Rus Bahar Şenliği" düzenlendi

Türk ve Rus aileleri dostluk ve barış temalı "Türk- Rus Bahar Şenliğin"de buluştu. İstanbul'da düzenlenen şenlikte aileler doyasıya eğlendi. Festivalin organizatörlüğünü yapan Natalya Lavrentyeva, festivalin asıl amacının iki büyük milletin dostluğu göstermek olduğunu belirtti.

Abone ol

Boyama yaptılar, halk oyunları gösterilerini seyrettiler, aile boyu yarıştılar... Türk ve Rus ailelerinin bir araya geldiği "Türk- Rus Bahar Şenliğin"de doyasıya eğlendiler.

İstanbul'da CSKA Moskova Spor Okulları ve Rus Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği tarafından "Türk- Rus Bahar Şenliğin" düzenlendi.

Dostluk ve barış temalı festivalde aileler ve çocuklar beraber doyasıya eğlendi. Aileler için çeşitli yarışmalar ve gösterilerin düzenlendiği festivalde bir de kermes yapıldı.

Kermeste geleneksel el sanatlarından leziz tatlara kadar bir çok malzemenin yanı sıra çocuklar için boyama standı da kuruldu.

Şenlikte CSKA Moskova Spor Okulları Ritmik Cimlastik yarışmacıları da bir gösteri sundu.

Şenliğin organizasyon sorumluluğunu üstlenen Natalya Lavrentyeva "Festivalin asıl amacı iki büyük milletin dostluğu göstermektir. " dedi.

ulusalkanal.com.tr

İşte İBB'nin ölüm yolları! Gündem İşte İBB'nin ölüm yolları! Gündem Soma'dan vicdan yaralayan haber Gündem Soma'dan vicdan yaralayan haber Gündem