2020 asgari ücret ve asgari geçim indirimi AGİ'ye ne kadar zam yapılacak? 2020 ocak asgari ücret ne kadar yatacak?

Asgari ücret ile çalışan vatandaşlar, asgari ücrete ve asgari geçim indirimi AGİ'ye yapılacak zammı merak ediyor. Enflasyon oranı ile bağlantılı olduğu belirtilen asgari ücret zammının en iyi oranda yüzde 10 oranında olacağı öne sürülürken bu konuyla ilgili Sosyal Güvenlik Uzmanı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Özgür Erdursun'dan açıklama geldi

Abone ol

2020 asgari ücret ve asgari geçim indirimi AGİ'ye ne kadar zam yapılacak? 2020 ocak asgari ücret ne kadar yatacak?

Sosyal Güvenlik Uzmanı ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Özgür Erdursun, asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdursun, şunları belirtti:

"Bugün size bir masal anlatacağım; Asgari ücret, yasal olarak saptanmış belli kriterlere göre işçinin bir iş günü çalışması karşılığında ödenen ücrettir. İşçi ve ailesinin ekonomik ve sosyal hayatlarını en iyi şekilde yaşayabilmelerini sağlayacak minimum ücret asgari ücrettir.

İşçi ve ailesinin ekonomik ve sosyal hayatlarını en iyi şekilde yaşayabilmelerini sağlayacak minimum ücret ASGARİ ÜCRETTİR, diyor kanunlarımız... Asgari ücret AGİ hariç 1.829TL'dir. AGİ Dahil 2.020 TL'dir."

ulusal.com.tr

Son dakika haberi: Dolarda flaş gelişme! Yükselişte Ekonomi Son dakika haberleri! 2020 asgari ücret zammı ve asgari geçim indirimi AGİ ne kadar olacak? Asgari ücretin ne kadar olduğu belirlendi mi? Ekonomi Berat Albayrak'tan dolar açıklaması Ekonomi KYK burs ve krediler ne zaman yatacak? Ziraat Bankası'ndan KYK burs ve kredi açıklaması! İşte KYK burs ve kredilerin yatacağı tarih Ekonomi