Demirtaş gittiği Irak'tan acilen döndü! TSK Kandil'i bombalıyordu!

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Amerika'da 1 hafta süren temaslarının ardından Irak'ın Kuzeyine gitti. Demirtaş'a İzmir Milletvekili ve HDK Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü de eşlik etti. Demirtaş, karayolu ile gittiği Irak'tan acilen geri dönmek zorunda kaldı.

Abone ol

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Irak'ın Kuzeyine gitti.

Amerika'da 1 hafta süren temaslarının ardından Türkiye'ye dönen Demirtaş, partisinin Ankara'daki kampına katıldı.

Demirtaş, daha sonra HDK Eş Genel Başkanı ve İzmir mileltvekili Ertuğrul Kürkçü ile birlikte dün akşam Irak'a gitti. Demirtaş Diyarbakır'dan karayolu ile Habur Sınır Kapısı üzerinden Irak'ın Kuzeyine geçti.

Demirtaş'ın Erbil ve Süleymaniye'de bazı temaslarda bulunduğu belirtildi ancak temaslar hakkında bilgi verilmedi.

HDP'ye yakın haber siteleri Demirtaş ve Kürkçü'nün Celal Talabani ile görüşmek istedikleri ancak bölgede yaşanan gelişmeler üzerine acilen Türkiye'ye geri döndükleri bilgisine yer verdi. Ancak 'acil gelişme" denilen durum hakkında detay verilmedi.

Yaşanan bu gelişme, Demirtaş'ın TSK'nın Irak'ın Kuzeyine dün akşam düzenlediği hava operasyonları nedeniyle geri dönmek zorunda kaldığı yorumlarına neden oldu.

ulusalkanal.com.tr

"Nietzsche'yi filozof yapan Osmanlı şiiridir" Gündem Akkuyu Nükleer Santrali muamması Gündem ABD Türkiye'ye akıllı bomba satışını onayladı Gündem Eski milletvekili hayatını kaybetti Gündem