AKP'nin 19 Mayıs'tan kaçışı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene kabineden sadece Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç katıldı. Geçtiğimiz yıl 19 Mayıs’ta yapılan törende bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de törene katılmadı.

Abone ol

Anıtkabir’de düzenlenen resmi törene sadece Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç katıldı. Bakanların da Anıtkabir’deki törene katılmadığı görüldü.

Geçtiğimiz yıl 19 Mayıs’ta yapılan törene bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bu sene törende yoktu. Gül'ün İstanbul'da tarabya Köşkü'nde konuklarını ağırlayacağı belirtildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ise Ankara’da Başbakanlık Yeni Bina’da programı var. Erdoğan da Anıtkabir’deki törene katılmadı. Başbakan Erdoğan geçtiğimiz yıl da 19 Mayıs törenine gitmemişti. Son olarak 2012 yılının 19 Mayıs'ında Anıtkabir’e gelmişti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Soma’daki maden faciası nedeniyle resmi törenler dışındaki kutlamalar iptal edilmişti.

ulusalkanal.com.tr

İşte 301 madencinin ölüm nedeni Gündem 'Erdoğan'ı nefretle kınıyorum!' Gündem Taksim'de 2 dakikalık tören isyanı Gündem Vahdettin övgüsüne ADD'den sert tepki Gündem