Hüseyin Aygün'den Kılıçdaroğlu'na uyarı!

Eski Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, CHP'nin AKP ile koalisyona çok hevesli olduğunu yazdı. Aygün, AKP ile yapılacak koalisyonun CHP’yi bitireceğini savundu.

Abone ol

"AKP ile koalisyon CHP’yi bitirir."

Gözler hangi koalisyon modelinin hayata geçeceğine çevirilmişken eski Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

12 Ağustos 2012'de PKK'lılar tarafından Tunceli'de kaçırılan, iki gün sonra serbest bırakılan Aygün twitter hesabından CHP'ye yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Kılıçdaroğlu ile teyze çocukları olan Aygün, CHP’nin suça bulaşmış bir partiyle ortaklık yapmaması gerektiğini savundu.

Teyzesinin oğlu olan Kılıçdaroğlu'na; "Derviş veya Baykal’a bakma sen, AKP’den uzak dur” diyen Aygün, Baykal’ın Erdoğan’la görüşmesini eleştirdi.

Hüseyin Aygün “Baykal’ın bir kaç yıl evvel Tayyip Erdoğan ile yaptığı ve onu köşke çıkarmaktan başka bir sonucu olmayan ‘gizli görüşmesi’nin şaibesi hâlâ sürerken, içte ve dışta hırsızlık ve katliamlara bulaşmış bir Erdoğan ile ‘yeniden görüşme’, eğer tarihin traji-komedisi değilse, AKP’ye yönelik bir koalisyon hazırlığından başka bir şey değildir. CHP tabanı, AKP ile bir hükümet ortaklığını kabul etmeyecektir.” ifadelerini kullandı.

“CHP içinde başta Akif Hamzaçebi, pek çok MYK üyesi AKP ile koalisyona can atıyor.” diyen Aygün “Böyle bir adımın atılması halinde CHP 3-5 bakanlık kazanır ama sonrasında enkaz olur” uyarısında bulundu.

ulusalkanal.com.tr

Reno işçisi yine kazandı! Gündem Özgecan davası, Türkiye'nin davası Gündem İlber Ortaylı: Çocukluktan kalan hayalden ibaret Gündem Sırada Öcalan var! Gündem