Zümrüt, Abbas'ı bıçaklıyor... Zümrüdüanka 2. bölüm izle... Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zümrüdüanka'nın yayınlanan 2. bölümünde neler yaşandı? Zümrüdüanka 2. bölümün tamamını izle... Zümrüdüanka 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Serhat ile Zümrüt evlenebilecek mi?

Abone ol

Zümrüdüanka'nın yayınlanan son bölümünde; Adil'in ölümünden Zümrüt sorumlu tutulur. Vahap'ın Zümrüt'e olan aşkı yüzünden Adil'i öldürdüğünü söyleyen babaanne Serhat'ı da Zümrüt'e karşı doldurur. Serhat ise Zümrüt'e saldırır. Onu Serhat'ın elinden Abbas kurtarır. Abbas'ın Zümrüt'te gözü vardır. Fakat Serhat'ın son yaptığı hamle Zümrüt ile sonsuza dek hayatlarını birleştirecektir.

Dizinin yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

ZÜMRÜDÜANKA 2. BÖLÜM İZLE

ZÜMRÜDÜANKA 3. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Mucize Doktor'un çekildiği Berhayat Hastanesi nerede? Medya Ozan hapisten kaçtı! Sevdim Seni Bir Kere 108. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere 6 Şubat Perşembe Medya Narin gidecek mi? Yemin 179. bölüm izle... Yemin dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 180. bölüm fragmanı.... Medya Nimboli'ye şok tuzak! İkimizin Yerine 518. bölüm 7 Şubat Cuma izle... İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? Medya