Esra Nur Erden birinci, Elif Ece Yaman ikinci oldu

Birçok dünya ülkesinden sporcunun katıldığı Uluslararası Marmara Karete Kupası Yarışması'nda Birikim Okulları öğrencisi Elif Ece Yaman ikinci oldu. ’Kulüpler Türkiye Şampiyonası' tekvando branşında ise Esra Nur Erden 67 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

Abone ol

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan, Uluslararası Karate Marmara Kupası 27-28-29 Kasım 2015 tarihlerinde Ferdi ve Takım olmak Minik, Yıldız, Ümit, Genç, -21 Yaş Altı Gençler, Büyükler ve Veteranlar kategorilerinde İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmaya Yunanistan 280, Azerbeycan 50, Fransa 45, Endonezya 35, Filipinler 12, Mısır 28 sporcu ile katıldı. Bunun dışında Kazakistan, Özbekistan Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, İran, Irak gibi yaklaşık 22 ülkeden sporcuların katıldığı yarışmada kıyasıya süren mücadeleler sonucunda 2. sınıf öğrencisi Elif Ece Yaman kendi kategorisinde finale kadar yükselmeyi başararak ikinci oldu.

ESRA NUR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

27-30 Kasım tarihleri arasında Konya’da düzenlenen ’Kulüpler Türkiye Şampiyonası' tekvando branşında Esra Nur Erden 67 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

1998 doğumlu genç sporcu Esra Nur, 9 yaşında tekvando ile tanıştı. İlk başarısı da iki sene sonra Edirne’de düzenlenen “Uluslararası Ters Lale Tekvando Turnuvası”nda birincilik oldu.

Birikim Okulları’na kayıt olduktan sonra Beden Eğitimi Öğretmeni ve Milli sporcu Huriye Özer’in katkılarıyla birçok ilçe ve il birinciliği elde etti.

2009 yılından bu yana 9 tane İstanbul şampiyonluğu, 6 tane Türkiye ve 4 tane de uluslararası derece sahibi oldu. İHA

Ergin Ataman ile taraftarlar arasında gerginlik Spor Manisaspor bilet fiyatlarında indirim yaptı Spor Futbol turnuvasında liseliler birbirine girdi Spor Euro 2016'ya uçacak !.. Spor