Manisaspor lige döndü

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda 3'üncü Lig 1'inci Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'u zor da olsa 2-1 yenerek gruplara kalan Manisaspor, ligde oynayacağı Orduspor maçı öncesi moral buldu.

Abone ol

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda 3'üncü Lig 1'inci Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'u zor da olsa 2-1 yenerek gruplara kalan Manisaspor, ligde oynayacağı Orduspor maçı öncesi moral buldu. Göreve geldikten sonra ilk galibiyetini alan teknik direktör Taner Taşkın, pazar günü kendilerini 6 puan değerinde bir müsabakanın beklediğini söyleyerek, "Kupa sınavını kötü bir sürprizle karşılaşmadan geçtiğimiz için sevinçliyim. Artık sadece Orduspor maçını düşünmek zorundayız" diye konuştu.

Orduspor'la 4'er puan ve averajla son iki sırayı paylaştıklarını hatırlatan Taşkın, "Daha önce söylediğim gibi, şu anda tek ihtiyacımız bir galibiyet. Orduspor'u yenerek son sıradan kurtulacağımıza ve geleceğe daha güvenli bakacağımıza inanıyorum. Bu engeli kayıpsız geçersek, milli maç nedeniyle verilecek arada eksiklerimizi giderip, lige daha güçlü döneriz" dedi. Bu arada yönetim, Taner Taşkın'ın diploma sorunu yüzünden teknik sorumlu olarak Dilaver Mutlu iyle anlaştı.

MANİSASPOR 19 MAYIS'TA DEPLASLAMANI YAŞADI

Manisasporlu taraftarların takımlarına olan ilgisizliği Zonguldak Kömürspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında da sürdü. Manisa 19 Mayıs Stadı'nın tribünlerinde yaklaşık 100 siyah beyazlı taraftar yer alırken, Zonguldak'tan gelen 200 kadar futbolsever 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi ve Manisaspor'a kendi sahasında deplasman kabusu yaşattı.

Mehmet Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA,(DHA)

UEFA, Galatasaray'a faturayı kesti! Spor Sporun ruhuna ters Spor Cizrespor'a ceza Spor Emre Belözloğlu, Bilic'e küfür etti mi? Spor