Avrasya Tüneli'nin isim tartışması ile ilgili Bakan Arslan'dan açıklama

20 Aralık'ta faaliyete geçecek olan Avrasya Tüneli'nin isim tartışması ile ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan açıklama geldi. İsim tartışmalarının amacından saptığını ifade eden Arslan, ''Değerlerimizin yarıştırılmasını doğru bulmuyoruz'' dedi.

Abone ol

Avrasya Tüneli'nin ismi ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı'nın internet sitesindeki anket Abdülhamit isminin Atatürk ile yarıştırılması nedeniyle kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

20 Aralık'ta açılışı tünelin ismi tartışmaları üzerine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bir açıklama yaptı; "isim tartışması amacından çıktı" dedi.

Arslan, Atatürk övgüsüyle isim tartışmalarına yanıt verdi, "Projeyle değerlerimizi çarpıştırıyorlar. Ulu önderimiz Atatürk hepimizin değeri, dünyanın değeri, dehasıyla ve yaptıklarıyla." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Salı gününden itibaren sıcaklıklar azalacak (Hava durumu) Gündem Sınıra askeri sevkiyat Gündem Erdoğan'dan yeni anayasa açıklaması Gündem FETÖ'nün yurt ve evlerindeki eşyalar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı Gündem