Gökçek'ten ilginç iddia: Vanaları açtılar

22 Aralık'ta Ankara'nın yollarındaki gizli buzlanmaların nedeni ne? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu soruya ilginç bir yanıt verdi. Gökçek, "O gün refüjlerdeki birçok su vanasının açıldığını tespit ettik" dedi. Yani, Gökçek'in açıklamalarına göre gizli buzlanmanın nedeni kumpas!

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yine ilginç bir iddiayla gündeme geldi. Gökçek, Ankara'nın yollarındaki buzlanmaların, refüjlerdeki su vanasının birileri tarafından açılmasına bağladı.

22 Aralık'ta Ankara'da gizli buzlanmalar nedeniyle yaşanan trafik kazaları dikkat çekmişti. Gökçek kazaları katıldığı bir radyo programında değerlendirdi

Vanaların birileri tarafından açıldığının bunun da buzlanmalara neden olduğunu savunan Gökçek, "O gün enteresan bir olay oldu. Refüjlerde birçok su vanasının musluklarının açıldığını arkadaşlarımız tespit ettiler. Kış vakti özel muslukları açmışlar ve oradan sızan su da yolda buzlanmaya neden olmuş. Birisini yakaladılar, ancak isabetli çıkmadı. Şimdi polis ısrarla bunu yapanları arıyor." dedi.

ulusalkanal.com.tr

İnfaz emri Hollanda'dan Gündem Böcek davası başlıyor Gündem Yeni yıla en mutlu onlar girdi! Gündem Dolmabahçe Sarayı'nda hareketli saatler! Bomba ve silah... Gündem