“Fatih hoca bir efsane“

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Tugay Kerimoğlu, Fatih Terim ve birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kerimoğlu, "Terim'in kulüp adına yaptıkları saymakla bitmez" dedi.

Abone ol

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Tugay Kerimoğlu, Sabah Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in sarı-kırmızılı kulüpte bir efsane olduğunu belirten Kerimoğlu, "Fatih hocanın herkesin üzerinde emeği var. Baktığınızda tesis duvarlarında resimleri var. Yaptıkları saymakla bitmez. Ondan çok şey öğrendik." dedi.

Roberto Mancini ile de çok iyi bir ilişki kurduklarını vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Mancini ile omuz omuza çalışıyoruz. Çok beyefendi biri. Her oyuncu ile tek tek ilgilendi, hepsiyle konuştu. Biz de ona en iyi şekilde yardımcı olduk. Mancini çok karizmatik ve kimseyi, kimseden ayırmayan bir yapıya sahip" şeklinde konuştu.

Uzun yıllar Premier Lig'de forma giyen Tugay Kerimoğlu, "İngilizler çok inatçıdır. Chelsea, bize çıkabilecek en zor rakiplerden biriydi. Her iki takımın da kendine has özellikleri ve tecrübeleri var. İlk maçı kazanıp rövanşa avantajlı gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a 16 yaşında geldiğini vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Trabzon'dan geldiğimizde ilk Beşiktaş ile antrenmana çıktım ama olmadı. Ardında da Galatasaray'a geldim" dedi.

ulusalkanal.com.tr

"Tek adayımız Şenol Güneş" Spor Kayserispor antrenmanlara devam ediyor Spor “Mancini beni istiyor“ Spor Moussa Sow Gençlerbirliği'nde yok Spor