Bursa'da Kovid-19 tedbirlerine uymayan 76 kişiye 239 bin 400 lira ceza kesildi

Bursa'da Koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan denetimlerde, bir eğlence mekanında Kovid-19 tedbirlerine uymayan 76 kişiye ceza kesildi. Görüntüler Amerika'da yaygın şekilde yapılan Koronavirüs bulaştırma partilerini aratmadı. Restoran ruhsatı olan mekana, gece kulübü gibi faaliyet gösterdiği için de ceza kesildi.

Abone ol

Bursa'da, Kovid-19 denetimleri kapsamında bir eğlence mekanına baskın yapıldı. Sosyal mesafe kuralına uymayan 76 kişiye ve işletmecilere ceza uygulandı.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü, alkollü restoran ruhsatı bulunan bir işletmenin, gece kulübü olarak faaliyet gösterdiği ihbarını aldı. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, mekana baskın düzenledi.

İşletmede yapılan kontrollerde sosyal mesafe kuralına uymayan 76 kişiye toplamda 239 bin 400 lira idari para cezası kesildi.

İş yeri sorumlularına; eksik belge, kapalı alanda sigara içme ve ruhsata uygun faaliyet göstermeme gerekçeleriyle de işlem yapıldı.

Görüntüler; geçtiğimiz aylarda basına yansıyan, ABD’nin Alabama eyaletinde gençlerin düzenlediği, koronavirüs bulaştırma partilerini aratmadı.

ulusal.com.tr

Ankara'da tren kazası: 2 ölü Yurt Kahramanmaraş'taki orman yangını sürüyor Yurt Hatay Valiliği'nden orman yangını açıklaması Yurt Maltepe'de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü Yurt