Vatan Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayları Açıklandı

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Muğla'yı Vatan Partisinden temsil edecek olan aday adayları açıklandı.

Abone ol

7 Haziran 2015 tarihinde düzenlenecek olan genel seçimde Vatan Partisi Muğla milletvekili yarışında temsil edecek isimler tanınmış kişiler tarafından oluşturuldu.

Vatan Partisi Muğla Milletvekilli Aday Adayları şöyle:

1-Mustafa Güleç -Denizli Bekilli ilçesi 1958 doğumluyum. İlk ve ortaokulu Bekilli’de Liseyi Çal Ticaret Meslek Lisesi’nde bitirdim. Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi, Coğrafya Öğretmenliği’nden 1984 yılında mezun oldum. Askerliğimi 1985-1986 yılında yedek subay olarak Edirne-Keşan ilçesinde tamamladım. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım. Siyasi faaliyetlerim: Çal ilçesinde Devrimci Liseliler Birliği Başkanlığı,Denizli Devrimci Gençlik Birliği Başkanlığı,TİKP Denizli İl Yöneticiliği,1989-1991 Sosyalist Parti Denizli İl Başkanlığı, 1991-2011 İşçi Partisi İl Başkanlığı Partisi, 2011-2013 Parti Genel Saymanlığı,2013-2014 Köylü Bürosu Başkanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı,2014 Kasım ayından bu yana Muğla İl Başkanlığı ve 15 Şubat’tan itibaren Vatan Partisi MKK üyesi.

2-Suha Ziya GÖKALP- 07.02.1952 doğumlu evli 2 erkek çocuk sahibiyim. 1977 yılında Hacettepe üniversitesi istatistik bölümünden yüksek lisans alarak mezun oldum. Yabancı diller yüksek okulu diploması, Kaptanlık, pilotluk, dalgıçlık dallarında profesyonel düzeyde sertifikalarım, 2002 yılında milli güvenli akademisi diplomasına sahibim.Çalıştığım Yerler TURİZM BAK. TAB GRUBUNDA İSTATİSTİK UZMANI OLARAK SÜMERBANK RMP projesinde dünya bankası yerel pazarlama ve org. koord. olarak METRAMCO COLY SHİPPİNG VE ALMAN FAHRİ KONSOLOSLUGUNUN Ankara temsilcisi olarak DİE BASKAN YRD,BEYAZ ENERJİ OPERS. SONRASI ENERJİ İŞLERİ GN.MD. YRD.EİE GN MD YRD.NET HOLDİNG ANKARA TEM. ve MERİT OTELLER ZİNCİRİ’NİN GN. KOORDİNATÖRLÜGÜ TENİS FEDERASYONU ÜYELİĞİ BALKAN HAVACILIK BİRLİĞİ KURUCU ÜYESİ Katıldığım araştırma ve çalışmalarım 1980 sıkıyönetimin Türkiye çapında değerlendirilmesi ve sistemin kurulması Çok değişkenli analizler TRT haber prog. ilgili anket çalışması SİNCAN YÖRESİNİN EKONOMİK yapısıyla ilgili anket çalışması KAMU İKTİSADİ devlet kuruluşlarındaki üst düzey görevlilerinin eğitim durumuyla ilgili ön çalışma TİKA İLE BİRLİKTE 3 lü zirve toplantılarına başkanlık KAZAKİSTAN, KIRGIZİSTAN NÜFUS SAYIMI ve uzmanların eğitimi ARNAVUTLUK nüfus sayımı yönlendirme komitesi üyeliği AKDENİZ VE AVRUPA İSTATİSTİK birliği tüm çalışmalarında aktif olup 7 uluslar arası projeyi ülkeme getirdim. 8 yıldır TUGUTREİS AKYARLARDA BULMUŞ OLDUGUMUZ süngerlerle yöremizi dünya deniz biyoloji birliğinin odak noktası haline oğlumla birlikte getirdik. Bu çalışmalar geçen yıl Avrupa birliği projeleri içerisinde en iyi proje seçildi.OĞLUMUN 60 lı yıllardaki bodrumlu dalgıçların hayatını anlattığı filmi Avrupa’nın en iyi film ödülü, boğaz içi film festivali en iyi seyirci ödülü, altın portakalda finale kalan İRME FİLMİ YOLUNA dünya film festivallerinde devam etmektedir. Tüm bu çalışmalar partimin kullanımına açıktır.THE OPEN MARINE BIOLOGY JURNALDA 2010 04,74-81 de kabul görmüş makalem vardır.1999 yılında LİDERLİK GELİŞTİRME EL KİTABIMI YAYINLADIM İNGİLİZCE VE RUSÇA BİLMEKTEYİM EŞİM BENİM GİBİ İSTATİSTİKÇİ OLUP, BÜYÜK OĞLUM petrol mühendisi, Dr. deniz BİYOLOGUDUR. KÜCÜK OĞLUM ALGİDA’NIN ÜST DÜZEY yöneticisidir.

3-Hüseyin Ünlü-Dogum yeri ve yılı: Bodrum Çömlekçi 05-03-1944 Öğrenim durumu: Balıkesir Necatibey Egitim Enstitüsü mezunu Öğretmen olarak yirmi yedi yıl devlette yirmi iki yıl olarak özel sektörde yönetici ve eğitici olarak görev aldım.Şu anda Vatan partisi Bodrum İlçe yönetimi sekreterliği görevini yürütmekteyim. Partimizin Muğla Milletvekili aday adayıyım.Ülkemin, Muğla’nın ve Bodrum’un sorunlarını biliyorum. Çözüm önerilerine sahibim (özellikle eğitim konusunda). Gülen Türkiye’nin yaratılmasına katkıda bulunmak istiyorum

4-Şefik Çakmak-Doğum günü :07.04.1939 Doğum Yeri : İzmir ili, Bayındır İlçesi, Çıplak Köyü Eğitimi : Köy İlk okulu, Bayındır Orta Okulundan sonra 1958 yılı İzmir Atatürk Lisesi, 1962 yılı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi çıkışlı Evli ve 2 çocukludur Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdikten sonra aynı yıl 1962 de Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlığı sınavını kazanarak, Hesap Uzmanı oldu. 1965-1967 arası askerlik yaptı. Dönüşte yeniden Hesap Uzmanlığı görevine başladı. 1969-1970 bir yıl Belçika Brüksel’de Ortak Pazar’da Türk vasıtasız vergilerinin Ortak Pazar vasıtasız vergileri ile uyumu konusunda incelemede bulundu. Dönüşte, bu çalışmalarını içeren raporunu “Ortak Pazar Ülkelerinde Vasıtasız Vergilerin Ahenkleştirilmesi, Vasıtasız Vergilerdeki Yakınlaştırmanın Türk Vergi Sistemi Açısından İncelenmesi” başlığı ile Maliye Bakanlığı’na verdi. Bu rapor Maliye Bakanlığı Tetkik Kurulunca 1972 yılında kitap olarak Damga Matbaasında bastırıldı. Hesap uzmanlığı görevini 1973 yılına kadar sürdürdü. 1973 yılında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdür Yardımcılığı, sonra başyardımcılığı görevine atandı. 1977 yılında Stuttgart Baş Konsolosluğu Maliye ve Ekonomi Müşaviri olarak atandı. 1980 yılında yurda döndü ve Maliye Hesap Uzmanları Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi yaptı. 1982 yılında Maliye Bakanlığı’ndan ayrıldı. 1982-1992 yıllarında özel sektörde genel müdür olarak çalıştı. 1992 yılında Yeminli Mali Müşavir olarak büro açtı. 1992-1994 arası Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanlığı yaptı. 2002-2004 arası Maliye Hesap Uzmanları Vakfı Başkanlığı’nda bulundu. Halen Yeminli Mali Müşavirlik yapmaktadır. Maliye Bakanlığı’na bağlı Vergi Konseyi üyeliği yapmıştır. Vergiler konusunda pek çok kitap ve makalesi yayınlanmıştır. İşçi Partisinin 2006 yılındaki Suphi Karaman Kurultayında Merkez Karar Kuruluna ve Merkez Denetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş, 15 Şubat 2015 günlü kurultaya kadar kesintisiz bu görevlerde bulunmuştur.

5-Serpil Devrim-16.10.1960 yılında İstanbul'da doğdum.Lise mezunuyum.İyi derecede İngilizce biliyorum.Dış ticaret konusunda 1982 – 1989 yılları arasında yönetici olarak çalıştım.1989 yılında Ulaş Uluslararası İhracat _İthalat ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketini ( IATA Acentası) 1991 yılında Ulaş Gümrük Müşavirliği Limited Şirketini kurdum, dış ticaret ve lojistik konularında işveren olarak 2001 yılına dek çalıştım.2001 yılında Kanada'ya gittim.PBB Global Lojistik (Fort Erie-Ontarıo) ve DHL Toronto Pearson Havalimanı ofislerinde çalıştım.Kanada da 10 yıl kesintisiz yaşadıktan sonra 2011 yılında Türkiye’ye döndüm. Bodrum- Muğla’da yaşıyorum.İlk kitabımın ismi Doğumundayım Günün şiir kitabıdır. İkinci kitabımı ( Yol Bitiyordu) Nisan ayında yayınlayacağım. Evli değilim, Nazlı isminde 21 yaşında bir kızım var.

6-FEHMİ OĞUZ ÇAKMAK-1978 yılı Kayseri doğumluyum. İlköğretimimi TED kolejinde , lise eğitimimi Ankara Ayrancı lisesinde tamamladım. ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünden 2000 yılında mezun oldum, devamında SLV Munich’ten Avrupa Kaynak Mühendisliği eğitimi aldım. Türkiye’nin üretim üzerine faaliyet gösteren değerli firmalarında mühendis ve yönetici olarak çalıştım.2012 yılında makine imalat,mühendislik ve tarım alanında faaliyet gösteren kendi şirketimi kurdum. Muğla’da ki zeytinliğimizde üst kalitede butik zeytinyağı üretimi yapıyoruz ve kendi markamız ile yurtdışında Anadolu zeytinyağını en üst seviyede temsil etmeyi hedefliyoruz.

Aykut Kurt/ Muğla

ulusalkanal.com.tr

Kahramanmaraş'ta 4,1 şiddetinde deprem Yurt Akdeniz'de 5,1 şiddetinde deprem Yurt Bursa'da soba faciası Yurt Kayseri'de deprem! Yurt