Koronavirüsten koruma vaadiyle takviye ilaç tanıtan ünlülere soruşturma açılıyor! Seda Sayan ve Şeyma Subaşı da içinde…

Birçok ünlü ismin koronavirüsten korunma için takviye gıda olarak tanıttığı ilacın Sağlık Bakanlığı’ndan onayı olmadığı ortaya çıkınca Seda Sayan, Şeyma Subaşı ve Seda Akgül gibi isimlere soruşturma açılacağı açıklandı.

Abone ol

Sosyal medyadan ürün tanıtma viraline katılan birçok ünlü isim araştırmadan tanıtımını yaptıkları bir takviye gıda nedeniyle başlarına dert açtı.

Koronavirüs nedeniyle, bağışıklıklarını yükseltmek isteyen vatandaşlara öneri amacıyla ünlüler reklamını aldıkları markaları sosyal medya hesaplarından tanıtmaya başladı.

Seda Sayan, Şeyma Subaşı, Ebru Akel, Gizem Hatipoğlu, Seda Akgül ve Seren Serengil gibi ünlü isimlerin kişisel hesaplarında tanıtımını yaptıkları bir ilacın Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayladığı Takviye Gıdalar listesinde olmadığı iddia edilince takipçileri isyan etti. Seslerini duyuran takipçiler, ünlü isimlerin Tarım ve Orman Bakanlığı’nın radarına takılmalarını sağladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ruhsatsız ürün tanıtımı yapan ünlü isimlere karşı soruşturma açacağı öğrenildi.

Can Yaman eski aşkı Demet Özdemir’e yorum yaptı Yaşam Abdurrahim Albayrak kimdir? Koronavirüse yakalandığı öğrenilen Albayrak kaç yaşında? Yaşam Demet Özdemir isyan etti: Lütfen yalvarıyorum… Yaşam Google’ın el yıkayan Doodle’ı Ignaz Semmelweis kimdir? Yaşam