AKP'li vekil Metin Külünk: 100 bin imza toplayıp Erdoğan'ın karşısına çıkacaklar

AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Türkiye’de yeni bir muhalefet çıkacak. O muhalefeti 2019’a hazırlıyorlar. O güç 2019’da Sayın Erdoğan’ın karşısına çıkacak... Bazılarının 100 bin imza toplama işini şimdiden konuştuklarını biliyorum" dedi. Muhalefetin 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandığını söyledi. AKP'li eski bakan Ömer Dinçer ise Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kuracaklarına dair tartışmalara değindi. Dinçer, Gül ve ekibini dışlayanların korktukları akibeti doğuracaklarını vurguladı.

Abone ol

Yeni parti, yeni muhalefet tartışmaları alevlendi. AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Türkiye'de yeni bir muhalefet için hazırlanıldığını belirtti. "O güç 2019'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkacak" dedi.

Külünk, Akşam gazetesine konuştu.

"YENİ BİR MUHALEFET: Türkiye'de yeni bir muhalefet çıkacak. O muhalefeti 2019'a hazırlıyorlar. Erdoğan'a benzediğini zannettikleri birileri üzerinden muhalefet hazırlığı içindeler. Bazılarının bir milyon imza toplama işini şimdiden konuştuklarını biliyorum."

Erdoğan'ın karşısına çıkarılacak kişinin siyasetin içinden olduğunu da belirten Külünk'e bu ismin kim olduğu soruldu. Ancak yanıt vermedi, "şimdilik saklı kalsın" demekle yetindi.

ABDULLAH GÜL VE AHMET DAVUTOĞLU...

AKP'li eski bakan Ömer Dinçer ise Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kuracakları söylentileri üzerine çıkan tartışmaları kaleme aldı. Habertürk'te "Oyun içinde oyun" başlıklık bir yazı yazdı. Dinçer, Gül ve Davutoğlu'nu eleştirenlere göndemede bulundu.

"KORKTUKLARI AKİBETİ DOĞURUR: Eğer ileride Gül veya Davutoğlu'nun parti kurmasından, başkan adayı olmalarından endişe edildiği için bütün bu hadsizlikler ve haksızlıklar yapılıyorsa, bilinmeli ki bu davranışlar korktukları akibeti doğurur."

ulusalkanal.com.tr

Hakkari'de 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem CHP'de olağan kurultay tarihi öne çekildi! Gündem Taraftar otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var Gündem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan 1 Mayıs mesajı Gündem