Boydak'tan F Tipi yapı açıklaması: Bundan böyle ismimiz...

Kayseri'de F tipi örgüte yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Memduh Boydak'ın CEO'su olduğu BOYDAK Holding'ten açıklama geldi. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak imzası ile yapılan açıklamada “Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değil. Bundan böyle ismimiz herhangi bir camia ve cemaat ile anılmamalıdır" denildi.

Abone ol

Memduh Boydak'ın gözaltına alınıp serbest bırakıldığı F tipi örgüt operasyonları ile ilgili Boydak Holding'ten açıklama yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Boydak'ın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "“Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değil" denildi.

Açıklama için Yönetim Kurulu tarafından yetkilendirildiğini belirten Mustafa Boydak, "Kamuoyunda soru işareti oluşan Sivil Toplum Kuruluşları'ndan, arkadaşlarımız teşekkür ederek şirketlerimizin üyeliklerini sonlandırmak yoluna gitmişlerdir" dedi. Noydak, "Bundan böyle kimse ismimizi herhangi bir camia ve cemaat ile anmamalıdır" ifadelerini kullandı.

17 Eylül’de Kayseri’de düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alınmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Binali Yıldırım: 1 Kasım seçiminin mimarı Erdoğan'dır Gündem Antalya'da G20 önlemleri Gündem Açılımda yeni yol haritası Gündem Genelkurmay açıkladı: 13 terörist öldürüldü Gündem