İran'da mahsur kalan İlayda Akdoğan'dan açıklama geldi

İranlı sevgilisi Roham Kabir'in ülkesine ziyarete giden ve koronavirüs nedeniyle Türkiye'ye gelemeyen İlayda Akdoğan, açıklama yaptı.

Abone ol

Oyuncu ve YouTuber İlayda Akdoğan, basketçi sevgilisi Roham Kabir'le İran'a tatile gitti. Fakat Türkiye-İran sınırının kapanması ile İran'da mahsur kalan Akdoğan'ın ülkeye nasıl geri döneceği henüz bilinmiyor.

Instagram hesabından paylaşımlar yapmaya devam eden Akdoğan, kendisine sık sık gelen soruları cevapladı.

Akdoğan, "Hasta değilim, iyiyim dramaya çevirmeyelim iyice. Evden dışarı çıktığımız yok, karantinadayız. Başka ülkeler üstündne uçmayı düşündüm tabii ama Azerbaycan'a bilet alıp, onlarda sınırı kapatınca yalan oldum... Karadan sınıra gitmek güvenli değil, videoları gördünüz mü bilmiyorum ama durum pek iç açıcı değil. Gönderilen uçakta öncelik hastalığın yayıldığı bölgeye verilmiş, konsoloslukla neredeyse her gün konuşmamıza rağmen bu uçaktan haberimiz yoktu" dedi.

ulusal.com.tr

Sophie Turner'dan eşi hakkında flaş açıklama: Ondan nefret ediyorduk Yaşam Ömür Gedik'in koronavirüs korkusu dalga konusu oldu Yaşam Justin Bieber eşine bıraktı: Kararı o verir Yaşam Sevda Demirel ile Doruk Doğrusöz nişan öncesi ayrıldı Yaşam