Facebook'tan istem dışı uygulama

Facebook'ta kullanıcının bilgisi dışında uygulama. haberinyeri.net'ten Tuğba Şık'ın haberine göre Facebook kullanıcıları istemleri dışında Recep Tayyip Erdoğan adına açılmış hayran sayfasını beğendi.

Abone ol

Facebook kullanıcılarının bir çoğu , "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan" adlı facebook sayfasına insiyatifleri dışında üye yapıldı. Bu durumun, sayfa yöneticilerinin 'otolike sistemi'ni uygulamasından kaynaklandığı düşünülüyor. Facebook sayfalarının üye sayılarının, kullanıcıların kontrolü dışında beğendirme yapılarak arttırılması hedeflenen sistemde kişiler ancak bu durumu farkederse üyelikten çıkabiliyor. Durumu farkeden kullanıcıların, "Başbakan RecepTayyip Erdoğan" sayfası yöneticilerine, konu ile ilgili sordukları soruların yanıtlanmadığı ve yöneticiler tarafından engellendikleri görüldü.

Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce bir çok muhalif sayfa ele geçirilmiş,oluşan tepkilerden sonra sayfalar eski sahiplerine geri verilmişti.

ulusalkanal.com.tr

Akşam Grubunu bakın kim aldı! Gündem CHP'li Türmen'den bölgesel özerkliğe destek Gündem “Könü barır geyiknin közinde adın başı yok” Gündem Kıdemde fon 'hızla' mecliste Gündem